Вие цените времето си и винаги сте търсили яснота и качество в мебелите, монтажните дейности и осветлението. Важно ли е за вас да имате точни срокове и условия на плащане и работни процеси? Мечтали ли сте да имате дизайн, който да е индивидуално разработен само и единствено за вас? Мислили ли сте да работите само с един професионалист, който да е ангажиран от идеята до техническата реализация, избора на мебелите и артикулите? Струвало ли ви се е невъзможно да получите най-доброто за парите си?

 

ИНТЕРИОРНО ПРОЕКТИРАНЕ.


С тази услуга вие получавате цялостен пакет интериорно решение. Разработваме идеи, придружени с количествени сметки и техническа документация, разкрои, детайли и визуализации. До сега, това, което може да получите в познатите формати е проект с общи насоки. Следва вие сами да се ангажирате с отделните позиции и търсене на продукти. С нас това ще ви бъде спестено, като получите цялостно решение до ключ.

С този подход вие пестите огромни разходи и време в реализацията на вашата идея. Скоростта е свързана с удовлетворението, което целите да постигнете, както и комфорта, който искате да получите.


ИЗПРАТИ НИ ЗАПИТВАНЕ
 

ДИЗАЙН НА ЗАВЕДЕНИЕ.


Всяко обществено заведение заслужава да отговори на естетическите насоки, с които да гарантира комфорт на клиентите си и отлични показатели на собствениците. С нас ще получите дизайн - отговарящ на последните тенденции, да закупите артикули към него и цялото професионално отношение на опитен екип от архитекти и технически лица.

Едно заведение освен събирателен пункт е и емоция, която ще привлича всеки със индивидуалното си послание .


 

ДИЗАЙН НА ШОУРУМ.


Искате да представите бизнеса си по най-добрият начин и знаете, че той го заслужава. Това означава, че няма място за компромиси. Идентичност, графика, функция - всичко това се вплита и работи за вас. Имате рамки в бюджета и времето. Нужен ви е професионален подход и то цялостен, който да съгласува всички компоненти, както дизайна, така и изпълнението. Ние го можем.


 

ДИЗАЙН НА ОФИС.


Мястото, в което прекарваме повече от времето си, заслужава да бъде проектирано по най-рационалния, здравословен и уютен начин.

Дизайнът на работното място, освен да е правилен откъм ергонометрия, осветление и функция, трябва да има и социална мисия , уют, свежест и да е подчинен под знаменатела на бранда .


Позвънете ни