Вие цените времето си и винаги сте търсили яснота и качество в мебелите, монтажните дейности и осветлението. Важно ли е за вас да имате точни срокове и условия на плащане и работни процеси? Мечтали ли сте да имате дизайн, който да е индивидуално разработен само и единствено за вас? Мислили ли сте да работите само с един професионалист, който да е ангажиран от идеята до техническата реализация, избора на мебелите и артикулите? Струвало ли ви се е невъзможно да получите най-доброто за парите си?

 - поискайте лична консултация -

 

ЦЯЛОСТНО ИНТЕРИОРНО ПРОЕКТИРАНЕ.


С цялостния подход в проектирането ние съумяваме да контролираме всичко в детайл от раждането на идеята. Така могат още в началото да се заложат нужните материали, артикули и интериорно обзавеждане, така че да се стигне до цялостен бюджет, включващ всички позиции, заедно с реализацията.


 

КОРПУСНА МЕБЕЛ


Освен, че получавате дизайн от нас, вие получавате и реализацията на корпусната мебел. Това включва кухня, гардероби, легла, ракли и всичко останало, което влиза в понятието -мебел.

С тази услуга ние разработваме всичко по вашите индивидуални нужни и естетически изисквания.


 

МОНТАЖНИ ДЕЙНОСТИ.


С нас не се налага да търсите майстори - плочкаджии, електро и вик "специалисти". Това е наша отговорност като част от комплексната ни услуга. Така всеки се съобразява и съгласува в цялостния процес на монтажни дейности. Това пък ни дава възможността да сме екстремно бързи и ефикасни, така че когато заявим даден срок, наистина да заставаме зад обещаното. Малко са компаниите, които работят с подобни срокове. Свържете се с нас и ще разберете.


 

Осветление и артикули


Осветлението е много решаващо за цялостната визия във всеки един проект. С нас достигате до всички брандове за осветителни тела. Ако проектът ви изисква по-технически подход, то тогава включваме инженеринговите услуги на нашите партньори. Същото важи и за столовете, диваните, меките тъкани в дома и всичко, което отнема изключително много време, за да бъде анализирано като локация и шоуруми. С нас няма нужда да обикаляте повече.


Позвънете ни