Наехме Kraftekdesign за цялостен и дизайн и изпълнение на нов апартамент. Първо обсъдихме какво точно искаме и очакваме и по-важното - какво не искаме в цялостното решение на апартамента. Съобразиха се с нашите желания, предложиха ни решения, за които нямаше да се сетим и ни спестиха много лутане и избиране, с което се бяхме сблъскали при обзавеждането на предишния ни апартамент. Получихме подробни визуализации, преди да започването на работата по апартамента, така че можеше добре да си представим как точно ще изглежда всичко. Изпълниха дори желанията, които променяхме в хода на самия проект. Като резултат, апартаментът е професионално изпълнен, красив и удобен за живеене. Със сигурност ще бих използвала услугите на Kraftekdesign отново и вече ги препоръчвам на приятели. ”
Ива Кънчева
Собственик на апартамент
“Крафтекдизайн е един от най-коректните и надеждни партньори в дългогодишната ми практика в сферата на недвижимите имоти. Компанията ме впечатли с иновативния си и европейски подход на представяне на всеки един проект, който сме им възложили. Перфектна двустранна комуникация, дълновидни предложения и гъвкави мениджърски решения гарантираха перфектността и успеха на крайния продукт. Всеки един от нашите клиенти е впечатлен и цени това , което му предлагаме. С абсолютна увереност препоръчах Компанията на наши Швейцарски партньори, които въпреки високото ниво на конкурентни Европейски фирми, избраха Калин и бяха впечатлени от получения проект. Професионалните ни отношения помогнаха да се наложим на пазара и да представим на крайния ни клиент един интересен и пълен продукт на Европейско ниво!”
Десислава Петрова
Управител на Beso Homes
“Калин и неговият екип подхождат доста методологично и с разбиране към всяка една задача. Успехът в работата с тях е гарантиран. Това, което получих като усещане в работата ми с Калин е бързина и професионализъм. Опитът и техниките, които има Калин помагат за плавното и комфортно реализиране на всяка техническа задача. Всичко е ясно още в началото, комуникацията е наистина светкавична и така се стига до успешните резултати. Препоръчвам работата с Калин и неговото студио.”
Любомир Лалов
Собственик на Британика
“Основното приемущество на работата с Калин е лесната комуникация и разбирането за нуждите на клиента. Преди работата си с Калин имах проблеми с презентирането на проектите си пред клиентите. Също така, скоростта и цялостността при решаването на всяка задача при Крафтекдизайн е незаменимо. Благодарение на работата с Калин успях да подбря най-важните критерии в бизнеса си - брой клиенти, резултати, печалба и производителност. Със сигурност бих препоръчал услугите на Крафтекдизайн. Ако някой има съмнение за стойността на работата със Калин, може да ми пише на е-мейл.”
арх. Кунчо Цилков
Собственк на m2Architecture
Комуникацията с Калин и неговия екип е наистина светкавична. Работи се с най-новите тенденции на пазара и наистина се стремят да отнемат стреса от клиентите си по време на съвместната работа. Откакто работя с Крафтекдизайн наистина промених разбиранията си за цялостна услуга и скорост. Препоръчвам на всеки, който желае цялостно и бързо реализиране на идеите си да работи с Крафтекдизайн.”
Петър Стефанов
Собственк на РОТИНВЕСТ ЕООД
“Изразявам искрено благодарността си към екипа на KRAFTEKSDESIGN, и специално на Калин Благов, за професионализма, пълното покритие на високите ни изисквания, коректността и отговорно свършената работа. Срока беше спазен, заданието изпълнено на 100%. С Калин Благов и екипа му, работихме по жилищен комплекс в кв. Лагера. Те допринесоха за модерната и иновативна визия на проекта, както и на презентацията ни. Постигнатия резултат е гаранция , че Калин Благов и екипа му, заслужават изцяло доверието на бъдещите им клиенти. Като продължение на гореизложеното, с радост бихме препоръчали KRAFTEKDESIGN на всеки, който има нужда от качествено интериорно решение и изпълнение и ако някой има съмнение или въпроси относно работата ни с Калин, нека пише на нашия е-майл: arch_for_you@abv.bg. Бихме се радвали да поговорим за това.”
арх. Тинка Стоилова
Arch for you
“Калин и екипът му са работили по редица наши проекти, като винаги темата срокове и качество е била на най-високо ниво. Смеем да твърдим, че откакто работим заедно нивото на представяне в пазара, в който се намираме, успешно ни отличава от конкуренцията. С благодарност препоръчваме Калин и екипа му и ако някой се съмнява или има въпроси относно работата на Калин винаги може да се обърне към нас и да ни пише на имейл: office@kmv-bg.com или да ни позвъни на : 0887 98 93 98”
Костадинка Канурова
управител KMV properties
“Kraftek Design ни помогнаха да преобразим напълно най- важната част от нашия дом и превърнаха всекидневната ни в уютно, красиво и функционално място, в което да прекарваме красиви семейни мигове. Екипът им е изключително креативен, работи качествено, с отношение към детайла като спазва предварително определените срокове. Препоръчвам!”
Яна Вардарска
Собственик на апартамент
Калин е екипът на Крафтдизайн ни помогнаха да реализираме дълго-отлагания ремонт на нашето жилище и да се сдобием с една красива, уютна и функционална среда, в която да отглеждаме нашите деца, да работим и да прекарваме свободното си време. Доверихме се напълно на Калин и резултатът не ни разочарова – прекрасен дизайн, красиво и модерно изпълнение. Бихме работили с Калин и неговия екип отново за следващия ни подобен проект.
Илия Максимов
Ина и Илия, гр. София
[metaslider id="317"]