Image Slide 1
Крафтек Студио е основано през 2021 година , с над стотици реализирани проекти на частни и обществени сгради - жилищни апартаменти и къщи, фитнеси, хотели и ресторанти. Спестяваме време и трудности на клиентите, като освен изготвянето на интериорен проект, управляваме и целият процес по завършването на имота, включително СМР и производство на мебели.
Image Slide 1
Екипът ни се състои от професионалисти дизайнери, с модернистично виждане, усет към елегантност и естетческа завършеност. Стремим се да удовлетворим всеки вкус и стил и да предложим приятно безпроблемно преминаване по целия процес на клиентското пътуване.
Image Slide 1
Визията ни е да сме в постоянна комуникация с нашите клиенти, с цел улесняване на процеса и безпроблемно управление. Ангажираме се с ясни срокове, прозрачност и отчетност на всеки етап от изпълнението и гарантирано качество.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

БИХТЕ ЛИ ИСКАЛИ ДА ДЕЛИГИРАТЕ ВСИЧКИ ПРОЦЕСИ ПО РЕАЛИЗАЦИЯТА ДО ОБЗАВЕЖДАНЕТО НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ?

Ние работим с активно заети хора, без свободно време и желание да се доверят на нас.  Ако нямате много опит с актуалните тенденции в интериорния дизайн, то вие сте нашия клиент! 

Бихте ли искали да стигнете от едно място до всички най-актуални мебели и тенденции в интериора?

Важно ли е за вас да имате яснота в цените и сроковете а вашия проект?

Държите ли на качеството и скоростта?

В практиката Вие избирате сам кухня, посещавате шоуруми, търсите плочки, аксесоари, мебели и губите много време.

Познавате редица магазини в квартала или приятел ви разказва за нов такъв, разхождате се до там. И така без да се усетите вече сте изгубили посоката и най-вече яснотата - кое колко ще ви струва.

Водите редица разговори и уговорки за авансиране и срокове. Търсите майстори като питате приятели или посещавате социални мрежи и блогове.

Уморявате се от целия процес, сроковете ви притискат, а Вие все още не сте взели решение! Ето в този момент решавате да потърсите дизайнер , който да управлява всичко вместо вас и да ви спести последващо главоболие.

арх. Надежда Попова

Архитект Попова се присъединява в екипа на Крафтекстудио преди една година, но бързо доказва компетенциите си. Тя успява бързо да наложи талантливия си поглед над проектите и в момента е главен менаджер. Надя реализирва успешно и бързо с най-актуалните тенденции проектите на студиото и умело влага последните технологии в интериорното пространство.

арх. Калин Благов

Професионалният си път арх. Благов започва в Германия, още по време на следването си.След това Калин продължава работата си в Лондон като част от Vyonyx. От 2012 той е отново обратно в родината, като основава Крафтекстудио ЕООД. Реализира заедно с екипа си стотици проекти, както в България така и навън. Последните активности са свързани с интериорен дизайн и реализация. Основател е и на Mrhome.bg.

Ивана

Ивана развива собствени проекти още преди да се включи в екипа на Крафтек. С богатия си опит по реални и разнообразни проекти, Ивана е добър съотборник и отговорен партньор. Тя оглавява редица проекти и нейната експертиза се отличава с прецизен детайл във всяка една задача.

арх. Петя

Петя е част от екипа на Крафтек от тази година и още със започването си доказана отдадеността и отговорното си отношение към работата. Много прецизна в детайл и отговорна във всеки един етап от проектите, които води, Петя е наистина е истински професионалист и дизайнер – отдаден на качеството и крайния ефект.

[metaslider id="317"]