Интериорен дизайн

Стремим се да създадем интериор, който отговаря на вашите предпочитания, стил, цветове, материали и нужди.

Ремонтни дейности

Ние ще извършим всички ремонтни дейности и гарантираме качеството на изпълнение през различните етапи. Спестяваме ви време, кординация с различни подизпълнители и цялостна услуга.

Корпусна мебел по поръчка

Ние се ангажираме с проектирането, производството и монтажа на всички мебели в новия ви дом, а заедно с това ясни срокове и максимално точно изпълнение спрямо проекта.

Управление и качествен контрол

С нас не ви се налага да се занимавате с доставка на материали, преговори с майстори и да обикаляте доставчици. С нас получавате гаранция за всяка извършена дейност.

Визуализации и функционално разпределение

Първата стъпка към успешен интериорен проект е разчертаване на практично функционално разпределение – къде ще бъдат разположени основните мебели, маси, легла, осветление, контакти и др. Заедно с това ние ще направим и 3D визуализации, оформящи естетическата част на интериора – материали, цветове, стилистика, декоративни елементи.

Цялостна реализация и управление на всички процеси

Втората и по-предизвикателна стъпка е цялостното изпълнение на този проект и ние сме тук, за да ви помогнем с управлениетона всички процеси до завършването му – калкулация на бюджет , строително-ремонтните дейности, производството и монтажа на корпусна мебел и правилна ориентация и подбор на материали.

Нашите партньори

Портфолио

[metaslider id="317"]