ЗА НАС

Ние работим с ангажирани и бизнес ориентирани хора!

Крафтек студио

Ние работим с ангажирани и бизнес ориентирани хоракоито нямат време или се лутат между майстори и шоуруми. Те искат да спестят време в търсене, да имат прозрачност в ценообразуване и срокове.

Това, което ни отличава от другите дизайн студиа е цялостната и прозрачна услуга. И заради това клиентите ни могат да разполагат спокойно с времето си и пестят както ресурси, така и нерви.

Бихте ли искали да научите повече?

Цялостен интериорен дизайн

ихте ли искали да стигате от едно място до всички най-актуални мебели и тенденции в интериора?
Важно ли е за вас да имате яснота в цените и сроковете на вашия проект? Държите ли на качеството и скоростта?
Искате ли да делегирате всички процеси на професионалисти с опит, които ще ви спестят стреса от всяка отделна монтажна работа?

В практиката Вие избирате сам кухня, посещавате шоуруми и търсите плочки, аксесоари.

Водите редица разговори и уговорки за авансиране и срокове. Търсите майстори като питате приятели или посещавате социални мрежи и блогове

Познавате редица магазини в квартала или приятел ви е разказал за нов такъв, разхождате се до там. И така без да се усетите вече сте изгубили посоката и най-вече яснотата - кое колко ще ви струва.

Решавате се да потърсите дизайнер - такъв, за който се пише и разказва. Намирате контакт с него и разбирате, че той е по-важен от вас самите, камо ли да отдели от време си за вас. В по-добрият случай намирате такъв, който обаче не иска да се обвърже с изпълнението и само може да ви препоръча местата и хората, с които да работите. И това отново ви връща в играта на вечното главоболие.

арх. Калин Благов

Професионалният си път арх. Благов започва в Германия, още по време на следването си.След това Калин продължава работата си в Лондон като част от Vyonyx. От 2012 той е отново обратно в родината, като основава Крафтекстудио ЕООД. Реализира заедно с екипа си стотици проекти, както в България така и навън. Последните активности са свързани с […]

арх. Надежда Попова

Архитект Попова се присъединява в екипа на Крафтекстудио преди една година, но бързо доказва компетенциите си. Тя успява бързо да наложи талантливия си поглед над проектите и в момента е главен менаджер. Надя реализирва успешно и бързо с най-актуалните тенденции проектите на студиото и умело влага последните технологии в интериорното пространство.

Ивана

Ивана развива собствени проекти още преди да се включи в екипа на Крафтек. С богатия си опит по реални и разнообразни проекти, Ивана е добър съотборник и отговорен партньор. Тя оглавява редица проекти и нейната експертиза се отличава с прецизен детайл във всяка една задача.

арх. Петя

Петя е част от екипа на Крафтек от тази година и още със започването си доказана отдадеността и отговорното си отношение към работата. Много прецизна в детайл и отговорна във всеки един етап от проектите, които води, Петя е наистина е истински професионалист и дизайнер – отдаден на качеството и крайния ефект.

[metaslider id="317"]